Referenser

I hjärtat av Skåne ligger Ellinge Slott – ett av regionens äldsta herresäten med anor från 1200-talet som i dag erbjuder bröllop, konferenser och fester.  

Mitt i köksträdgården på Gunnebo Slott utanför Göteborg ligger Kaffehus och Krog, som utgörs av ekologiskt café och restaurang med eget bageri.  KRAV- certifierad restaurang och kafé med 99,4 % ekologiska råvaror som dessutom är medlem av Hållbara restauranger och Smaka på Västsverige.  Ytterligare vinnare 2020 av White Guides hållbarhetspris 100% Cirkulärt  i kategorin Gästupplevelse.

 

Restaurang Johan P Bästa fiskrestaurangen i Malmö enligt White Guide 2016:

”Malmös mecka för skaldjursfrossaren”

 

Familjen Orrmyr är familjeföretaget som driver restaurangerna Bord 27, Natur, Totale, Salut och Brasserie Lavette i Göteborg med ambition om att varje krog ska drivas med känsla och hjärta. Maten ska hålla hög nivå utan att ruinera gästerna. Man skulle kanske kunna kalla det folkligt, men det låter lite för töntigt. Välkommet är nog ett bättre ord.

I kvarteren kring Davidshall och Malmö opera, vid foten av Malmös enda riktiga paradgata – Fersens väg – ligger Restaurang Atmosfär.

White Guide Skåne 2015-16:

”År efter år fortsätter det trivsamma sorlet på Atmosfär, där malmöiterna njuter av stabil matlagning”

 

 

 

Nääs Fabriker Hotell & Restaurang i Tollered strax utanför Göteborg. White Guide ackrediterad och ”Utvald av Svenska Möten” och bland de bästa Hotell, Restaurang och Konferensverksamheter i Sverige.

Österlens Golfklubb

Årets Golfkrog i Sverige 2019