Textillösningar för hotell, spa och konferens

– Från bäddlinne och frotté till morgonrockar och spalakan 

Vi är nog eniga om att en stor del av hotellvistelsen kretsar kring stilfull inredning, en känsla av lyx och framförallt god sömn. Duschen på morgonen och besöket i spaavdelningen är också avgörande för om gästen lämnar hotellet med en positiv upplevelse. Av dessa anledningar är textilierna som bäddas i sängarna, frottén och morgonrockarna som hängs i badrummet och handdukarna i spaet oerhört viktiga. Samtidigt är leveranssäkerhet och kvalité kritisk för er verksamhet, för att spara tid och resurser för er städpersonal. Med vår smarta tjänst kan ni hyra de hotelltextilier ni vill erbjuda era gäster när det kommer till design, kvalité, storlek, mängd och kostnad. Vi tillhandahåller allt ni önskar och behöver samtidigt som vi spar er personaltimmar med vår pålitliga leveranssäkerhet och alltid höga kvalité och finish.

Visste du att enligt en undersökning utfört av Tripadvisor så söker 55% av hotellgästerna efter recensioner online som omtalar sömnkvalitet inför deras bokning?

Bäddlinne Essentia

– Tidlös klassiker

På Textilia erbjuder vi flera olika typer av sänglinne.  Med vår Essentia serie ger du dina gäster en känsla av komfort och välbefinnande, kombinerat med en tidlös design som passar in i de flesta interiörer. Serien består av släta, helvita underlakan i olika storlekar samt påslakan och örngott med den klassiska satinranden. Det är vårt mest kostnadseffektiva och tillgängliga alternativ, för dig som önskar en enkel och förmånlig lösning. Essentia ger dina gäster en god natts sömn, utan att kompromissa med komfort och kvalité.

Lyxigt bäddlinne med karaktär

– För dig som har höga krav på design och kvalité

Om du letar efter bäddlinne med struktur, kvalité eller färgton utöver det klassiska har vi lösningar för det också. Inom vårt sortiment kan vi erbjuda påslakan och örngott för uthyrning som ger både en tydligare karaktär till rummet och en lyxigare känsla för gästen.

Vi erbjuder bäddlinne i både vit och gråton med struktur, samt sänglinne i anpassad design med ett högre innehåll av bomull för maximal komfort för gästen. Vi kan även hjälpa er att ta fram sänglinne helt utifrån era särskilda önskemål. För ett helhetsintryck som matchar precis de drömmar och visioner ni har för ert hotell. Därefter ser vi till att leverera ert sänglinne perfekt tvättat, manglat och packat, vecka efter vecka.

Frotté och badrumsmattor

– För olika typer av hotell

När det gäller frotté och badrumsmattor finns det många olika krav och önskemål på kvalitéer och storlekar. Av den anledningen är det viktigt för oss på Textilia att kunna erbjuda olika gramvikter, samt större och mindre storlekar på handdukar, badlakan och badrumsmattor. Inom vårt sortiment hittar ni både klassiska, mindre och därmed mera kostnadseffektiva alternativ, såväl som större och tjockare och kulörta alternativ. Vissa kunder väljer även specialanpassade lösningar med till exempel speciell färg, anpassad bård och/eller invävd logotyp. Tillsammans hittar vi den lösningen som ni önskar att erbjuda era gäster.

Morgonrockar och tofflor

– För en komplett helhetsupplevelse

Oavsett om du letar efter morgonrockar till era hotellrum eller badrockar till er spaavdelning har vi lösningar. Vi erbjuder både den tunnare, så kallade ”våffel”-rocken som av många används till hotellrummen och de tjockare, fluffigare badrockarna av frotté med hög gramvikt som fungerar bättre när det kommer till spa. Vi kan ombesörja brodyr eller piping i färg som matchar er profil och det går även att få specialtillverkade morgonrockar om ni är ett större hotell med specifika krav. Vill ni riktigt skämma bort era gäster med extra välbefinnande och mysig hemkänsla med tofflor, kan vi såklart också ombesörja det. Våra tofflor har halksäkra sulor som tål vattnet från till exempel ett spa-område. Frottétofflorna fås antingen med stängd eller öppen tå och levereras i praktisk och hygienisk förpackning.

Spa och wellness

– Extra stora badfrotté, mysiga hamam-filtar och massagelakan

Spa och wellness

– Extra stora badfrotté, mysiga hamam-filtar och massagelakan

Textilias spa-serie består av noggrant utvalda och hållbara textilier av hög kvalitet, vilket garanterar dina gäster den ultimata spaupplevelsen. Vi erbjuder bland annat extra stora badlakan, hamam filtar och lakan för spabehandlingar.

Vid urvalet har vi lagt extra vikt vid att textilierna produceras under miljö- och hälsovänliga förhållanden. Produkternas miljömärken signalerar att både du och dina gäster kan använda textilierna med gott samvete.

Fördelar med våra hyr- och tvättlösningar till hotellverksamhet

  • Samråd och sparring hela vägen kring hotell- och spaupplevelsen
  • Brett utbud av stilar, kvalitéer och prisnivåer
  • Många möjligheter till speciallösningar
  • Inga anskaffningskostnader
  • Inget inköp, underhåll eller administration
  • Förutsägbara driftskostnader
  • Garanti för hotelltextilier av högsta kvalité levererat med toppfinish
  • Tillgång till Textilias spa-serie